Thursday, April 30, 2009

Labour Day

Kepada semua pekerja Selamat Hari Buruh. ade masa ni boleh chill2, hangout together, relax dekat rumah ke, pi bereakrasi or what ever la. HAHAHAHAHA. weekend do. nak nak tengah gaji skang ni en. hahahaha. tade la gurau saje (: btw gunakan masa terluang ni untuk membuat segala aktiviti lucah agar amalan hidup kite sehat sejahtera kan kan.

Saya disini not a perkerja, just a form six student only, tapi cuti jugak. hahaha, agak bosan juga, pasal hari jummat budak2 tak lepak...... pape pun I will use this peluang buat ulangkaji.
hehehehe budak baik :)

2 comments:

Jibek said...

1/5/2008 aku cple
16/4/2009 aku break :)

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

awwwwww
simpati :(

saya skrg pun ade problem la dgn gf
sedih la jibek :((