Tuesday, December 29, 2009

Shattered

In a way, I need a change
From this burnout scene
Another time, another town
Another everything
But it's always back to you

Stumble out, in the night
From the pouring rain
Made the block, sat and thought
There's more I need
It's always back to you

But I'm good without ya
Yeah, I'm good without you
Yeah, yeah, yeah

How many times can I break till I shatter?
Over the line can't define what I'm after
I always turn the car around
Give me a break let me make my own pattern
All that it takes is some time but I'm shattered
I always turn the car around

I had no idea that the night
Would take so damn long
Took it out, on the street
While the rain still falls
Push me back to you

But I'm good without ya
Yeah, I'm good without you

How many times can I break till I shatter?
Over the line can't define what I'm after
I always turn the car around
Give me a break let me make my own pattern
All that it takes is some time but I'm shattered
I always turn the car around


Monday, December 21, 2009

Damage

so much I wanna ohh ohh ohh ~
so you ohh ohh ohh

I don't need to be on my own
but i love this . . .

I gotta be out of my mind
a part of me wants to leave
but the other hand still believes

Sunday, December 20, 2009

U

cus your the best thing in my life
without you it just aint right

Saturday, December 19, 2009

study

learning...

is not about how much grade you earn


is actually about how much you learn and h0w much you understand


full stop!!!

Friday, December 18, 2009

copy :)


Never say I love you if you really dont care,
Never talk about the feelings
If they really aren't there.
Never hold my hand
If your gonna break my heart,
Never say your going to
If you never plan to start.
Never look in my eyes
If all you do is lie,
Never say "hi"
If you really mean "good-bye".
If you really mean 4-ever,
Then you will try,
Never say 4-ever cuz 4-ever makes me cry!

Monday, December 14, 2009

What !?

What I got to do to make you love me ?

Wednesday, December 9, 2009

bitch

fuck you bitches !

Tuesday, December 8, 2009

suicide

maybe suicide

Monday, December 7, 2009

reject

Rejcted

Saturday, December 5, 2009

Cuts

Cut deep inside, but the pain feel so right

Thursday, December 3, 2009

F word

Fuck !

Tuesday, October 13, 2009

AWAY

Since i am going to have exam
it is STPM
im gonna be away for 3 months,
hahahaha, miss u guys all :)

Sunday, September 6, 2009

trial exam

Sorry so busy, no update,
busy trial exam for 3 weeks, hahaha

Sunday, August 16, 2009

extreme

last time lepak Bukit Bintang,
there is a group of reggae people,
they performing street show
so just sit by enjoy the music
it's pretty cool
hehehe :)


video

Tuesday, August 4, 2009

Happy 1st Month

4.8.2009

it's the day to be remember :)
me and my friend sofy
been together for 1 month
well, it's really wonderful 1 month
I am so amazed with what had happen all along
it's really fantastic and unique friendship we had
i love to be around you sofy :)
glad to have you in my life
you are my closet one now

i muss you so much
dearly Sofy

Wednesday, July 29, 2009

happy

very happy today,going out study with my friend :)
the best day I ever have
we share a lot of things

dance
hug
kiss

many-many more . . .
imy sofy :)

Thursday, July 16, 2009

busy

Sorry people
hardly to update my blog lately
but I will try yeah :)
I'm so freaking busy with studies
well the STPM will be coming soon
this coming November
quite anxious
heehhe
Wish me luck okay people :)

Friday, July 3, 2009

a few hours to go . . .

Yay !
a few hours to go,
I am counting down my birthday
hehehehehe
so happy :)

Happy birthday Azlan :)

Friday, June 26, 2009

WRONG ?


Dalam satu event nih, orang tua ni
ntah sape2 la
Sedang Usha2 Catherine Zeta-Jones' breasts.
Omg omg, quite CREEPY

Sebenarnya, banyak girl yang pakai HOT sangat
sampai menarik PERHATIAN lelaki
so why when a boy Terusha
girl get mad,annoyed ?
hmmm, pelik . .
there's a question to girls out there . .

How do you react when you catch a guy looking at your boobs?
*please give feed back,ngee :P

Thursday, June 25, 2009

Rejab

eheemmm...
eheeemmm...
hari nak write bab-bab agama
* nak jadi ustaz parttime *

Bulan rejab dah skrang..
tak sedar asyik leka sentiase..
aduh..lalai dengan dunia2..
nape eak..mengape n bagaimane??
manusia sering lupa..
yaAllah..beri aku kekuatan..
kerana..semakin lame..diri ini
semakin jauh darimu Ya RABBI..

psst:..”renungkan dan selamt beramal”.. (=

Sunday, June 21, 2009

Rockabay 2009


Sabtu lepas iaitu 20.6.2009
saya pergi gig.
banyak band-band yang gempak
free masuk, free makan, free minum
best tuh :)


Macam biasa,
dekat gig, saya MOSH MOSH MOSH
hahahaha :))

if pergi gig tak MOSH,
tak bermakna langsung :)
saya very enjoy it,
especailly time band-band Harcore,
Cassandra, Restraint etc ...
Layan ~

Thursday, June 18, 2009

marah ! !

Bengang gila la hari ini
tiba-tiba,baru tahu yang kawan selama ni aku percaya
sudah backstabbed aku
memang bengang gila
marah sangat-sangat ni
>:(

nasib baik kau perempuan pundek !
kalo lelaki aku dah kasi kau pecah kepala !
tak sangka la, kau macam ni kat aku
apa salah aku kat kau,
kau jealous aku lebih pandai dari kau kat kelas ?
jealous aku dapat result baik ?
jealous aku ramai kawan ?
buto la kau, dah tahu kelemahan diri,
pergi la perbaiki, bukan buat fitnah

Manusia memang cepat jealous,
memang jealous tu normal
tapi berpada-pada
jangan sampai sakitkan orang

Monday, June 15, 2009

Done ! ! !


Yes Yes Yes ! ! !
Lukisan saya sudah siap
dengan berjayanya
hehehehe ^^


Happy sangat
setelah tengok hasil kerja lucah saya
memang menyenangkan hati
hehehehe :)




Friday, June 12, 2009

new style :)



Hari ini pergi saloon T&T gunting rambut
jumpa with my chinese friend
kebetulan dia kerja kat situ
then minta die gunting rambut kita
best juga jumpa with die,
heheeheheheh :)


Sunday, June 7, 2009

video video

video lucah
semasa hari guru
saya turut beraksi juga
cari la saya
hahaha :D


video

Sunday, May 31, 2009

painting

Lately holiday quite boring
so I cari la some aktiviti lucah untuk dibuat
then fikir punya fikir,
dapat satu idea.
MELUKIS !
heheeh, dah lama nak baut benda lucah nih
akhirnya dengna cuti sekolah ni
dapat la beta buat, hahhaa :D

here is the result,
minta kasi comment anda,
heheheheh ^^


Sunday, May 24, 2009

the break up


Today saya dah break up with my gf
sebab ape ?

1. Die sahaja yang betul, saya always salah
2. Ego dia !
3. Saya try to baik2, tapi she refuse
4. Sudah tak tahan dengan sikap dia


So happy,
I can fly like a bird
hahahaha :D

Thursday, May 21, 2009

habis

yesh!
exam da abess..
yesh3!
ahahha..

hehehe
so far..ok larhh..
sejarah n ekonomi.bole tahan larhh..ta susa..ta senang.
hope dpt result yg bgoos larhh.
amin!

Tuesday, May 19, 2009

exam

This 2 week been very busy
I have to sit for my mid-year exam
very busy, less update with my blog :(

I miss Jibek so damm much,
wehhh, bila nak lepak dol ?
hahahahah :D

exam

Tuesday, May 12, 2009

Buto !

Lately ade problem with girl friend.
Then it's okay already.
Then yesterday,
I go tution, same with my gf
I saw my gf with her friends
she don't even bother me, or talk to me
feeling like being dismissed
I'm like a total stranger to her
I'm like WTF
ade gf pun mcm tak dew gf.

BUTO ahhhh !

Monday, May 11, 2009

sakit hati

Vavi punya orang !
pergi mampus ahh kau!

Saturday, May 9, 2009

Shesha


Lately, ade new hobbies,
I love <3 to smoke Shesha
it's really lovely, and enjoying :)


Thursday, May 7, 2009

kau dan aku

Semakin hari semakin berjauhan
aku tak tahu kenpa,
and what is really happening,
hope we can solve this problem . .

I still love you . . .

Monday, May 4, 2009

Sorry

Mungkir janji dengan member hari sabtu lepas . .
nak baut minta maaf secara rasmi kat jibek :((

sorry jibek :(

Thursday, April 30, 2009

Labour Day

Kepada semua pekerja Selamat Hari Buruh. ade masa ni boleh chill2, hangout together, relax dekat rumah ke, pi bereakrasi or what ever la. HAHAHAHAHA. weekend do. nak nak tengah gaji skang ni en. hahahaha. tade la gurau saje (: btw gunakan masa terluang ni untuk membuat segala aktiviti lucah agar amalan hidup kite sehat sejahtera kan kan.

Saya disini not a perkerja, just a form six student only, tapi cuti jugak. hahaha, agak bosan juga, pasal hari jummat budak2 tak lepak...... pape pun I will use this peluang buat ulangkaji.
hehehehe budak baik :)

Wednesday, April 29, 2009

study

Sekarang study :)

Monday, April 27, 2009

sedih

Malam semalam, saya bertengkar dengan girl friend
it has been 2 kali and jumaat lepas bertengkar, semalam pun sama
why so complicated sangat with this relationship :((
frustrated la sometimes

Sunday, April 26, 2009

curi

dari kiri depan ketiga itu la
JIBEK !


Hahahaha, hari ni usha2 page kawan saya tiba2 ternampak gambar lucah kawan saya kawan saya itu adalah JIBEK ! hahahahah XD

ps:// sorry curi gambar ! saja nak market kat kamu ahh, ahahah

Thursday, April 23, 2009

memory


ini gambar last year
nice memory :)
in this photo
from right : harimau (fatin), my ex still friend (nad), piggy guy (ME) and Miss Big Boss Girl (eka)

Wednesday, April 22, 2009

puasa

Hari ni pagi-pagi dah tulis bog,
pasal saya hari ni puasa ganti
hahahahha :D

harap-harap dapa menunaikan ibadah puasa :))

now

NOW . . .
sedang belajar ...
sedang myspace ...
sedang sms ...
sedang baca buku tamadun islam ...
sedang menggaru-garu ...
mata dah start layu ..
sedang bloggin ...
usha2 page JIBEK kat myspace ...

Tuesday, April 21, 2009

bbbbbbbbb

B is for bosan
memang bosan,
tak tahu nak buat apa
nak tido, tak boleh tido,
rindu kat kawan-kawan semua :)

Sunday, April 19, 2009

esok

Will be my tennis tournament ,
hopefully akan menang :)

Thursday, April 16, 2009

Tournament

Very very soon, my tennis tournament getting near,
this coming Monday will be my tournament day,
quite nervous actually, pasal tak training lately
huhuuhh, i hope everything will not be that sucks
wish me luck yeah friends :))

ps: miss my friends . . JIBEK,NADIA,SABRINA and most of all my lovely cousin

Tuesday, April 14, 2009

Pelik

Today dapat comment daripada cousin saya kat myspace . . .
tiba2, dia kata saya penipu, dan mula merajuk kat saya tak nak kawan dengan saya ...
saya pun hairan ape yang berlaku . . .
esok nak pergi tanya sama dia
harap-harap la itu satu salah faham . . .

ps:// cousin saya girl ( kuat touching )

Monday, April 13, 2009

Fella's Cook



Hari tuh pergi gig untuk community rockin :)
best la this gig, hehehehe :P







Fella's Cook

Sunday, March 15, 2009

Joy




Today pergi gig Sound Machine dekat MCPA
Ticket is RM 18,
The band semua yang perform best punya :)
It was really fun
as usual saya suka buat aksi lucah saya iaitu
MOSHING
mosh mosh mosh
dapat release tension saya, hehe >:)

Here are some picture we snap




Monday, March 9, 2009

L U C A H



video

Last few days I'm very boring at home.
Then saya come out with satu idea . .
Buat Video Lucah ! ! !
hahahaha :D

Enjoy the video :)

hit me some comment yeah LD

Sunday, February 22, 2009

KAMI Rockin !


Sabtu yang lepas lepas, gambar bogel ini telah diambil
Kita mengadakan sesi lucah ini di Pavillion (:
hahahahha XD

cuba tengok gambar ini,
boleh jadi cover album Indie rock ni
memang sesuai betul this gambar
baik punya.
nice picture :)
kamu semua setuju tak ?
cantik an ?
hehehe :)

*ps :// oleh kerana tuan punya blog ini amik STPM,
jarang sekali nak update blog porno ini,
harap peminat2 porno faham :)
peace !

Tuesday, February 3, 2009

aktiviti cuti

Last weeks is holiday
It's really boring,
So I went to my friend house
Tiba-tiba, saya teringat satu idea untuk buat video
ini pasal pengaruh kat page mak cik NADIA AQILA tuh,
die dah buat video lucah die,
so sekarang saya ikut jejak porno die tu,
hahahahah :D

video ini tiada kaitan dengan sesiapa

please don't try this at home, ngeee :)

have fun and remember comment ya :)
Jibek, Oked and all my friend tengok tau video porno ni
nak comment sekali
hahahahaha :D



video

Thursday, January 29, 2009

Sorry

soryy alan da lame tak update blog , kinda bz laa .
busy dengan homework and study,frens, activities
almaklum laa , i kan STPM candidate . hehehe :Pp
saya rindu bangat kat korg semua :)
kalu ade sebarang kerinduan , just call me yahh .
nahh num tepon akuu >> 999
tp selalu uncle polis aku yg angkat tepon taww taww
hahahhaha :))

cehhhh, saya sedang cuba struggle study for my STPM ni
harap membuahkan hasil la, hehehe :P
bak pepatah, nak seribu daya tak nak seribu dalih
woahh , peribahasa babe !
Saya dah maju sekarang !
dah pandai bab-bab peribahasa, berkat belajar tuh wehh
haahhahaha :D

I miss you all so much, and certainly I miss my blog
Happy Chinese New Year and Happy Holiday
hehehehehe :)

Wednesday, January 21, 2009

calon STPM 2009


Tarikh 21 / 1 / 2009
Saya start register for my STPM
OMG ! dengar je STPM dah mula cuak sekarang nih
Well, most of the subject pretty though
Saya register for 4 subjects sahaja
which is :

  1. Pengajian Am
  2. Ekonomi
  3. Sejarah
  4. Bahasa Melayu
Exam ni aku amik tak payah bayar, free jew :]

Ini pulak my MUET exam register
tahu tak MUET tu ape ?
Malaysia English Universitiy Test = M U E T
exam ni tak free
kena bayar RM 60 for registeration

What ever it is.
I hope everything will be fine for me
my target is
MUET dapat band 5
Ekonomi B atau A
Sejarah B atau A
Bahasa Melayu C atau B
Pengajian Am B atau A

Doakan saya yeah kawan-kawan :)
Amin ! thank you

Thursday, January 15, 2009

Lion Dance



video

Last Saturday saya pergi melepak kat Bukit Bintang,
well as usual memang tempat kat sana best,
At saturday ade tution class
Around 4 pm I finish my class,
I cepat-cepat turun ke Bukit bintang,
melepak la with my friend
Then something yang tidak dijangkakan berlaku
saya tersempak dengan si JIBEK blogger tuh,
Situasi . . dalam phone

Jibek : Helow Alan kat mana ?
Alan : Saya kat Bukit Bintang Bistro la, kamu dekat mana ?
Jibek : Eh, tadi saya tersempak dengan Alan kat BB plaza
Alan : OMG ! (shock) Really !?
Jibek : Yeah !
Alan : Kat mana kamu sekarang !? Sorry sangat2, saya tak perasan
Jibek : Tak pew, saya ade kat depan Starbuck di BB plaza sana.
Alan : jom jumpa sekejap, hehe :P
Jibek : Alright saya tunggu kat The Body Shop
Alan : Rock n Roll, hahaha :P

Then jumpa la si Jibek tuh kat The Body Shop,
Memang tak berubah-ubah, si jibek tu pakai macam nenek,
pasal saya compare gambar Jibek dengan nenek saya
hahhahaha XD ( sorry jibek )
After chit chat kejap with jibek,
saya continue la lepak kat Bistro.

Then saya pergi Pavillion with my fren
Suddenly ade lion dance
perghhh, best gila ahhh
gempak :P

Tuesday, January 6, 2009

school

5th of January 2009,
the school session re-open again,
and this year I am in the Upper 6 Art class,
In the morning, sudah bersemangat nak pergi sekolah,
then pasal salah timing,
saya terpaksa take cab going to my school,
tunggu 30 minute, babi punya teksi semua tak nak tumpang aku,
memang sial betul, dan aku boleh kira beberapa minit lagi kira lewat,
Then ade satu teksi akhirnya stop,

aku : pak cik, nak pergi sekolah titiwangsa
pak cik : sorry adik, tak boleh . .
aku : saya bayar double ah pak cik
pak cik : ok ok naik naik

Memang sial punya orang teksi itu,
dengar je double terus cepat-cepat nak tumpang aku
after a few minutes, saya sampai la ke sekolah
saya di charge RM 6 dari kampung baru ke titiwangsa.
haiz, tak pa la, sekali-sekala



Sampai je sekolah, ade perhimpunan,
then punya lah babeng, ade taklimat
lama gila babi punya time die amik,
sampai buntut aku berbulu-bulu duduk kat situ
the worst thing is coming soon
saya dapat kelas kat tempat yang paling teruk,
kat bawah adalah tandas paling busuk disekolah
then kelas aku kat atas tandas itu,
memang makin sial ahhh . .


Then setelah masuk kelas,
kena pulak kita satu kelas bekerjasama gotong-royong,
pasal kelas sudah berhabuk, well dah lama diabaikan,
hari ini, sepatutnya satu kelas hantar esei yang dibuat time cuti sekolah,
tapi thank god satu kelas tak siap esei itu,
so kita semua buat pakatan murni tak hantar esei itu
hahaha, memang satu geng ah korg !
So kali ini kira terlepas la dari kutukan dari cikgu yang bermulut leser
hahaahah :D


Today juga tak belajar pun,
semua cikgu busy gila nak settle things dieorang,
memang membosankan la,
then my hairstyle kena tegur dengan cikgu,
tah apa-apa cikgu ni, bongok betul
hairstyle aku biasa-biasa je,
siot je ahh, saya tahu die jealous kat rambut aku
pasal die tuh tak bleh buat macam aku punya
ahahhahaha :D

Then lepak punya lepak,
dah sampai pukul 2.30 p.m.
terus aku and the gang chau chin chau ah
balik rumah tidur la,
hahahaha :D

SELAMAT BERBUKA SEKOLAH :)

Monday, January 5, 2009

kasut sekolah


Ha ! ini la kasut baru aku :)
aku beli dengan RM 30 jew
nampak nice kan ?
heheheh :)
Tapi setelah pakai,
ini la akibatnyer,
tapi memang salah aku juga
pakai stokin yang over pendek,
bajet nak sexyback,
kaki plak cedera,
berjalan pun terjongkek-jongkek sikit,
hilang habis ah macho aku,
hahahahah :D

Haiz ini la akibat pakai stokin pendek,
sedikit menyesal juga,
tapi nak buat macam mana dah terjadi,
redha jew la,
huhuhuhu

Saturday, January 3, 2009

Azam tahun 2009


Dah 4 hari 2009 baru aku nak citer pasal Azam aku
hehe, before ni sedang fikir apa azam aku
kira banyak juga my azam nih, hehehe ^^

  1. Tak Nak tinggal Solat 5 Waktu
  2. Nak study overnight
  3. Jadi anak soleh ( cehh )
  4. Siapkan lukisan aku yg telah diabaikan 5 bulan
  5. STPM cemerlang ! haha (=
  6. Nak masuk Universiti Malaya !
  7. Jadi pelajar yang baik (=
  8. dapat lebih ramai kawan2 ( bestfriend )
  9. Score 3.2 pointer and above for my STPM

semoga semua azam aku tercapai :)
do pray for me yeah friends :)

Thursday, January 1, 2009

Happy New Year 2009



Welcome 2009
Good bye 2008

Well, I hope this year going to be my best year
because 2008, wasn't that good for me
well, macam-macam punya perkara berlaku
at the beginning of 2008
I almost got myself kill,
Thank god I am not dead yet,
just some bad injuries.
Then shit keep on going,
I lost my new handphone,
blah blah blah, macam2 lagi la happen
2008 been very bad year for me

I go to Bukit Bintang for count down New Year
It's realy happening over there
compare to place like KLCC, Merdeka Square . .

( with my new Arabian Friends )

Aku dan member2 aku main spray,
main punya main, tiba org Arab datang spray aku
ape lagi, terus pi main spray ah with dieorg,
aku kena spray gila2 punya,
huhuhu, tapi then aku peace with dieorg, then kamcing sama2
time ni ah cari mangsa perempuan
pantang je nampak girl,
semua berduyun-duyun attack mereka, hehehe
best giler ahhhh spray girls nih . .


( aku poyo, hehe )

Diri aku plak pun ade kena spray, siot je doee
habis melekat2 tangan aku and leher
then ade plak org spray mata aku and my mulut
memang Babeng tul, ikutkan hati nak fighter,
tapi new year punya pasal,
COOL jew, hehehe :)


( my friend kena spray )


Any way, semalam punya celebrate best giler.
Aku memang enjoying with it :)
Happy New Year everyone !


video
( this is the new year video )