Friday, June 26, 2009

WRONG ?


Dalam satu event nih, orang tua ni
ntah sape2 la
Sedang Usha2 Catherine Zeta-Jones' breasts.
Omg omg, quite CREEPY

Sebenarnya, banyak girl yang pakai HOT sangat
sampai menarik PERHATIAN lelaki
so why when a boy Terusha
girl get mad,annoyed ?
hmmm, pelik . .
there's a question to girls out there . .

How do you react when you catch a guy looking at your boobs?
*please give feed back,ngee :P

Thursday, June 25, 2009

Rejab

eheemmm...
eheeemmm...
hari nak write bab-bab agama
* nak jadi ustaz parttime *

Bulan rejab dah skrang..
tak sedar asyik leka sentiase..
aduh..lalai dengan dunia2..
nape eak..mengape n bagaimane??
manusia sering lupa..
yaAllah..beri aku kekuatan..
kerana..semakin lame..diri ini
semakin jauh darimu Ya RABBI..

psst:..”renungkan dan selamt beramal”.. (=

Sunday, June 21, 2009

Rockabay 2009


Sabtu lepas iaitu 20.6.2009
saya pergi gig.
banyak band-band yang gempak
free masuk, free makan, free minum
best tuh :)


Macam biasa,
dekat gig, saya MOSH MOSH MOSH
hahahaha :))

if pergi gig tak MOSH,
tak bermakna langsung :)
saya very enjoy it,
especailly time band-band Harcore,
Cassandra, Restraint etc ...
Layan ~

Thursday, June 18, 2009

marah ! !

Bengang gila la hari ini
tiba-tiba,baru tahu yang kawan selama ni aku percaya
sudah backstabbed aku
memang bengang gila
marah sangat-sangat ni
>:(

nasib baik kau perempuan pundek !
kalo lelaki aku dah kasi kau pecah kepala !
tak sangka la, kau macam ni kat aku
apa salah aku kat kau,
kau jealous aku lebih pandai dari kau kat kelas ?
jealous aku dapat result baik ?
jealous aku ramai kawan ?
buto la kau, dah tahu kelemahan diri,
pergi la perbaiki, bukan buat fitnah

Manusia memang cepat jealous,
memang jealous tu normal
tapi berpada-pada
jangan sampai sakitkan orang

Monday, June 15, 2009

Done ! ! !


Yes Yes Yes ! ! !
Lukisan saya sudah siap
dengan berjayanya
hehehehe ^^


Happy sangat
setelah tengok hasil kerja lucah saya
memang menyenangkan hati
hehehehe :)




Friday, June 12, 2009

new style :)



Hari ini pergi saloon T&T gunting rambut
jumpa with my chinese friend
kebetulan dia kerja kat situ
then minta die gunting rambut kita
best juga jumpa with die,
heheeheheheh :)


Sunday, June 7, 2009

video video

video lucah
semasa hari guru
saya turut beraksi juga
cari la saya
hahaha :D


video