Sunday, February 22, 2009

KAMI Rockin !


Sabtu yang lepas lepas, gambar bogel ini telah diambil
Kita mengadakan sesi lucah ini di Pavillion (:
hahahahha XD

cuba tengok gambar ini,
boleh jadi cover album Indie rock ni
memang sesuai betul this gambar
baik punya.
nice picture :)
kamu semua setuju tak ?
cantik an ?
hehehe :)

*ps :// oleh kerana tuan punya blog ini amik STPM,
jarang sekali nak update blog porno ini,
harap peminat2 porno faham :)
peace !

Tuesday, February 3, 2009

aktiviti cuti

Last weeks is holiday
It's really boring,
So I went to my friend house
Tiba-tiba, saya teringat satu idea untuk buat video
ini pasal pengaruh kat page mak cik NADIA AQILA tuh,
die dah buat video lucah die,
so sekarang saya ikut jejak porno die tu,
hahahahah :D

video ini tiada kaitan dengan sesiapa

please don't try this at home, ngeee :)

have fun and remember comment ya :)
Jibek, Oked and all my friend tengok tau video porno ni
nak comment sekali
hahahahaha :D



video