Friday, June 26, 2009

WRONG ?


Dalam satu event nih, orang tua ni
ntah sape2 la
Sedang Usha2 Catherine Zeta-Jones' breasts.
Omg omg, quite CREEPY

Sebenarnya, banyak girl yang pakai HOT sangat
sampai menarik PERHATIAN lelaki
so why when a boy Terusha
girl get mad,annoyed ?
hmmm, pelik . .
there's a question to girls out there . .

How do you react when you catch a guy looking at your boobs?
*please give feed back,ngee :P

5 comments:

maryjane said...

hehehhe

i ponnn tatauu laa

i niee kalo kua pakai tshirt je..tak de lak pakai tube ke..dreesss ke...singlet ke...

just simple t shirt
but boyss or oldies man sukee gak ushar my breast

huhuhu

hmm maybe tu lumrah n kehendakk stiap lelaki

nak halang pon xleh
pakai tudung ponn same jee
nampakk gakkk

NadiaJolie said...

oh soalan kau agak mncabar minda dan ketulusan jiwa raga aku,

well, for me lah kan,

klu ada lelaki yg usha, rasa bengang tu of course lah ada.

tapi biasanya. [ni biasa la].
aku klu ada laki usha.
aku terus pegi kat kawan2 aku,
bitau diorang.
then,
ajak kawan aku ramai ramai, usha laki tu punya balik.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA *gelak kesetanan*

baru dia tau mana gunung mana bukit, hahaha

p/s : alan, aku bergurau senda. kau tk kesa kann. hehehe *gelak sinis

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

mj YEAH BETUL CAKAP ANDA :)

NADIA :
ahahah, best gila idea you nadia
itu saya suka, hahahaahha :D
bawak ramai2 togk die,
last2 die takut juga
ahahahahahha :D
tahu gunung dan bukit
tak leh blah !!

Jibek said...

babi jeh HAHA

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek
hahaha, rileks la amirah :P