Tuesday, February 3, 2009

aktiviti cuti

Last weeks is holiday
It's really boring,
So I went to my friend house
Tiba-tiba, saya teringat satu idea untuk buat video
ini pasal pengaruh kat page mak cik NADIA AQILA tuh,
die dah buat video lucah die,
so sekarang saya ikut jejak porno die tu,
hahahahah :D

video ini tiada kaitan dengan sesiapa

please don't try this at home, ngeee :)

have fun and remember comment ya :)
Jibek, Oked and all my friend tengok tau video porno ni
nak comment sekali
hahahahaha :D



video

14 comments:

oked(cat) said...

hahahahha,,,mmg bangang gle!!!!
mcm org gile bru trlps~~

farr said...

mcm penagih dadah jeeee :D hahahaha

nadiaZIN said...

porno gile, hah
nak join nak join hahh ;DD

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Oked :
Hahaha, kerek giler ahh cousin nih, lempang kang, hahahah :))
mana ada mcm org gila,
itu aksi porno yang terkini ahhh
ahahahhaha :D

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Farr :
sape penghisap DADAh Farr ?

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Nadia :
mak cik ! imy ahhh :Pp
hahaha, mesti la porno !
hasil dari ajaran dari you la,
well pengaruh kamu jugak !
bangga la skit wehhh, hahahah :D

Nak join !? bahaya ahhhh,
kamu masuk buat aksi tuh ada baju
kelaur kang tinggal bikini jew,
hahahahahaha :D

Jibek said...

bengong laa kau
macam gay tao HAHA

tapi ape barang buat ngan kawan kau.
gahaha (otak kuning) :P

pape pon,enjoy :D

anne said...

tk core sgt lahh :)
hahaha kasikk ah smpai kepalaa bedarahh ! baruu syokkk

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

JIBEK :
hahaha, mana ade gay wehhh
itu blue boy jew la, hahaha :Pp

then nak buat dgan sape jibek !?
kamu nak join kew, ahhaha :D
mesti enjoy punya na, wekkk :Pp

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahahaah . . itu dah black metalcore ahhh, hahahah bongek punya Anne

alak's_mj said...

pergg....cool siot...


mcm ada satu konsert ari 2 aku tngok mmg same cam ko...


tpi diorng lgi dasyat siap panjat pokok lgi..


haha..


kat zoo

nadiaZIN said...

hai pakcik lucah

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

ALAK
kuran asam ko ! !
sepak buntut kang
ahhahaha

NADIA :
hye hye mak cik lucah !
ahhahah XD

alak's_mj said...

wahaha...sepak la buntut aku klu leh


:D