Sunday, February 22, 2009

KAMI Rockin !


Sabtu yang lepas lepas, gambar bogel ini telah diambil
Kita mengadakan sesi lucah ini di Pavillion (:
hahahahha XD

cuba tengok gambar ini,
boleh jadi cover album Indie rock ni
memang sesuai betul this gambar
baik punya.
nice picture :)
kamu semua setuju tak ?
cantik an ?
hehehe :)

*ps :// oleh kerana tuan punya blog ini amik STPM,
jarang sekali nak update blog porno ini,
harap peminat2 porno faham :)
peace !

20 comments:

oked(cat) said...

perasan gle,,,x seswai lgsg jd cover album..

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

OKED :
ciss ape punya cousin ni
ishhhh . . .

Jibek said...

*ps :// oleh kerana tuan punya blog ini amik STPM,
jarang sekali nak update blog porno ini,
harap peminat2 porno faham :)
peace !

HAHA saya faham saya faham yeay !
:D:D

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek :
hahah bagus la jibek faham.
memang jibek kawan yg memahami
sayang sama kamu dehhh !
hahahahaha :D

Jibek said...

gahaha jgn laa puji.
:P:P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek :
alar ape salahnya,
puji tu an satu sedekah
aaagagaahhaha XD

Jibek said...

haha
kalau macam tu,
puji la lagii
hehe :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

JIBEK;

Okay okay aku puji !
jibek kamu pendek !
hahahahah XD

Jibek said...

woii !
jahat laaaaaaaaaaaaa

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek :
hahahha, jgn macam tuh,
saya puji kamu tuh, hahahah XD

Jibek said...

alan !
dush dush !
haha

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek :
aku elak , aku elak lagi !
tak kena pun, ahhahaha XD
wekkkkk :Pp

Jibek said...

haha

eh eh alan !
kau da tukar tulisan tu laa
hehe

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

Jibek:
tulisan yg mana ? tulisan ape jibek !? ahhh saje tukar atention aku an, aku sedang fokus nak elak dush dush kamu tuh, heheheheh :Pp

Jibek said...

haha
pape je laa alan
haha :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

jibek :
hahah yeah la jibek :Pp
uikss . . imy dol !
hahahah ;D

Jibek said...

gahaha

ape ?
lalala :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

aku rindu kat kamu laaa :)
ape la jibek ni imy pun tak tau
ahahhahah :D

Jibek said...

haha
aku tawu laa
aku saje je laa
haha wekk wekk :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

cehhh . . blah la wehhh,
hahahaha :D