Saturday, January 3, 2009

Azam tahun 2009


Dah 4 hari 2009 baru aku nak citer pasal Azam aku
hehe, before ni sedang fikir apa azam aku
kira banyak juga my azam nih, hehehe ^^

  1. Tak Nak tinggal Solat 5 Waktu
  2. Nak study overnight
  3. Jadi anak soleh ( cehh )
  4. Siapkan lukisan aku yg telah diabaikan 5 bulan
  5. STPM cemerlang ! haha (=
  6. Nak masuk Universiti Malaya !
  7. Jadi pelajar yang baik (=
  8. dapat lebih ramai kawan2 ( bestfriend )
  9. Score 3.2 pointer and above for my STPM

semoga semua azam aku tercapai :)
do pray for me yeah friends :)

8 comments:

Jibek said...

amiin :)

alak's_mj said...

amin..

insyaAllah... asalkan ko wat tol2

:D

ko kata nk siapkan lukisan yg dah terbengkalai 5 bulan..

ko lukis pe lorw??

;)

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

thx jibek !
gue senang bangat sama lu :)

Alak :
ade ah, lukisan yg tak seberapa
tapi itu ah karya aku, heheh :)
insyallah aku siap kagn kasi kamu tgok, man tau kamu nak beli hahah XD

*ps: lukis perempuan telanjang
hahahah XD

nadiaZIN said...

great wish :) good luck then

alak's_mj said...

hahaha...


oke...nnt da siap buat appoinment dtg office aku


:]

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

NADIA :
okay I will :) thx

ALAK:

perghhh, dah ade office plak
hahahah :D

oked(cat) said...

ahaha,,bgus pya azam,,
xtau ble wat ke x??kah3

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

boleh buat la wehhh . .
insyallah, kamu doakan la saya,
hehehehe :P