Thursday, January 15, 2009

Lion Dance





Last Saturday saya pergi melepak kat Bukit Bintang,
well as usual memang tempat kat sana best,
At saturday ade tution class
Around 4 pm I finish my class,
I cepat-cepat turun ke Bukit bintang,
melepak la with my friend
Then something yang tidak dijangkakan berlaku
saya tersempak dengan si JIBEK blogger tuh,
Situasi . . dalam phone

Jibek : Helow Alan kat mana ?
Alan : Saya kat Bukit Bintang Bistro la, kamu dekat mana ?
Jibek : Eh, tadi saya tersempak dengan Alan kat BB plaza
Alan : OMG ! (shock) Really !?
Jibek : Yeah !
Alan : Kat mana kamu sekarang !? Sorry sangat2, saya tak perasan
Jibek : Tak pew, saya ade kat depan Starbuck di BB plaza sana.
Alan : jom jumpa sekejap, hehe :P
Jibek : Alright saya tunggu kat The Body Shop
Alan : Rock n Roll, hahaha :P

Then jumpa la si Jibek tuh kat The Body Shop,
Memang tak berubah-ubah, si jibek tu pakai macam nenek,
pasal saya compare gambar Jibek dengan nenek saya
hahhahaha XD ( sorry jibek )
After chit chat kejap with jibek,
saya continue la lepak kat Bistro.

Then saya pergi Pavillion with my fren
Suddenly ade lion dance
perghhh, best gila ahhh
gempak :P

7 comments:

Jibek said...
This comment has been removed by the author.
megat said...

Hi!! Your blog are very nice and more info. I hope follow my blog and please click my google ads.

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

JIBEK :
Hahahaha . .
kamu ni jibek jgn la macam tuh
puji aku jahat pulak,
kembang ahhh aku nihhh, hahaha XD

Uiksss, mana ade maca moyang
Macam bapak kamu zaman muda dulu ah wehh, ntah2 aku pi rumah ko,
mak kamu nampak, cair habis ahhh
pasal die igat zaman dulu masa bujang sama ur dad, hahaha XD

anne said...

wehh kutok jibek anne , grrrrr ! sepak nakkk ?

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

ANNE :
hahaha, tak takut pun
wekkkkkk :Pp

Jibek said...

cite nak lebat jehh

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

JIBEK :
mesti la nak lebat wehhh
badan aku pun dah lebat !
citer pun kena lebat ;a, ahahha :))