Friday, December 26, 2008

breakfast

Helo, I'm back after habis berfoya-foya at Melaka :)
sekarang saya nak bercerita pasal what happen at Monday lalu
Sorry la sekarang baru nak update sikit2 nihh


Monday ari tuh, I am sending my parents at airport,
they are going to Indon berdua-duaan, kira honeymoon la tuh,
saya tak dapat ikut dieorang pasal passport problem
So pagi-pagi dah nak bangun dah,
sampai tak sempat makan sarapan saya,
sampai je airport nampak Starbuck !
ape lagi, lapar punya pasal, tak kira harga, makan je la
Saya had my Bluberry Chesscake and Cappucino Coffee
Ermmm, kira sedap jugak la these food :)



After makan, lepak kejap kat starbuck
then my parents dah nak pergi naik plane,
saya pergi jew la sedn dieorang,
my parents will be away for 1 week
so going to be many activities saya buat,
saya dah pergi melaka last few days
hehehehe,later ade update punya :)

P/S : first time aku makan breakfast kat Starbuck tuhh, hehehe ^^

6 comments:

nadiaZIN said...

lan, kire ok laa dpt brkfst kt strbck,

nad neh lg laa, tk penah sggah kt strbck. lg sedeh en, uwaaa );

tgk je dr jauh n wonderin bile dpt lepak minum minum kt strbck, ];

pacik, kau blnje aku je la eh haha

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
alar, boleh boleh
tunggu la nanti kita lepak sama :)
no problem punya,mak cik pya pasal
semua boleh beres, ahahhaha XD

oked(cat) said...

wah2,,,bekfes starbuck tuuu...
da kaya ke abg alan??
blnja r..hehehhe

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
mana ade wehhh
aku terpaksa la, nak makan punya pasal, dah la perut lapar, hahah :D

Jibek said...

you,u kate nak blanje i starbucks.
lame i tggu taw !

haha
gee gedikk :P

fara soliano said...

amboi.. bkn maen lg!! hahahha.. sdp tu cheescake dye!! hahaha