Sunday, December 21, 2008

O.A.G & the ticket

hey hey, look that is my RTW 8 punya ticket,
aku tahu korang semua beli dengan harga RM 25
aku pulak beli dengan RM 10 je beb !
hahahha :D murah gilak !
sebenarnya, member aku yang jual kat aku,
pasal dia tak dapat pergi, terpaksa la jual
kira nasib saya ni memang baik punya, hehe :D


Selain itu, something happen after RTW 8
time aku balik, tersempak dengan gang O.A.G.
apa lagi, terus pergi minta snap picture la
hahah, nasib baik jugak la tuh, hehehe :D
sempat snap pic with lead singer O.A.G.

ps: korang ade tak !? haha, poyo jew aku ni XD

14 comments:

Jibek said...

oag babeng
so kao bangge aa ?
!@#$%

HAHA :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
ade la bangga tu, skit jew :P
ape $%#%# tuh !?
ni mesti ayat baik punya na!?
ahahahah :P

Jibek said...

ahaha
ape laa kau neyy
tu pon tak tawu
! : tanda seru
@ : at
# : h/no
$ : ape ek ? aku pon tak tawu
% : peratus

hahaha :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
tak bleh blah ahh ko ni jibek !
yeah la aku bersangka positif je kat ko, mana ade aku fikir negatif,
jibek an budak baik ( la sgt )
hehehehe ^^

Jibek said...

nehh kau neyy
takkan kau baru nak tawu yg aku neyy baik kot
ape laa

dah dah
kau jgn puji aku lebey2
aku malu taw
segaann jehh

lala

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
tu la pasal, baru aku sedar ah jibek ni baik, siap ajar aku lagi.
ade potensi ah ko jadi cikgu tadika wehhh, bila nak apply job tuh !?
hahahaha :D

Ok la aku save bajet ah puji2 ko
simpan untuk hari2 yg akan datang
hehehehe ^^

Jibek said...

oo kire yg td tu aku ajar budak tadika la
sebab tu kau soh aku apply job tuhh

ouhh alan budak tadika :P

hm haa oukeyy
simpan untk hari yg akan dtg.

tp kan alan,
klu kau tak puji pon,
aku da tawu daa.
sebab da ramai sgt org puji aku
so aku cam da biase sgt da

lala
mengarut ! tukar topik laa :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
mana ade wehh,
aku budak sekolah menengah la !!
ape barang tadika . . itu tempat untuk adik ko jew la annn, heheh ^^

perghhhh . .
byak sgat la orang mengampu ko
hahahahha XD

Jibek said...

adek aku skola rendah laa babe
pandai lagii
macam kakak dia laa
adess malas nak ckp
lala haha :P

ahhaha
tu la pasal en.
perasan jehh aku dari td
hee

bukan ape
aku saje jea nak happy2
klu tak,aku asek ngan muke jibek aku jehh
adess

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahahah . .
bagus ahhh, kakak dei pandai
masa depan ko memang cerah la jadi cikgu tadika, kena byak sbar ye jadi cikgu tadika tuh, tunjukkan kesayang kamu kat budak2 tuh, ahhahha XD

hahhaa, tak pew la wehhh
kalo x d orang mengampu
macam mana nak happy an
ko jgn la tunjuk muka jibek tuh
hidup mesti rock wehhh
ko an Rock aku Roll
ahahahah XD

Jibek said...

ahaha
aku kalau betol2 jd cegu tadika,
mati sume budak2 aku kerjekan
hahahaha

yeah
aku rock kau roll :D

btw,thx wat i happy

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
aku tarik balik ah ayat aku yg cakap kat ko tadi, aku tukar jadi jahat plak, ape barang wehh buli budak2
hahahahhha XD

buli ahhhh Anne keling tuh
hahahahahah XD

Rock and Roll babe :P
haha,tima kasih kembali juga pada kamu wehh jibek, teman aku chat.
boring ahhh tak dew member online
ko je la jadi mangsa dgar bebel aku
hahahhahah XD

nadiaZIN said...

hebat r tuh ? ;DD

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
boleh kira hebat jugak la
ko ade kew nad !?
* aku start poyo *
hahahah XD