Tuesday, December 30, 2008

Teenage Fantastic Gig

Last sunday, I went to gig, couple launching new album
Location kat MCPA hall, from 1 pm till 8 pm
lately so into indie music, that's why suka pergi gig
hehehehehhe :)
( tengok-tengok, aku dpt CD )

Around 1.30 pm I reach MCPA hall
ingatkan CD free dah habis,
tapi nasib baik la, aku sempat juga nak dapat CD free tuh,
boleh la aku poyoz kat kamu semua,
hahahahaha :D


Banyak band-band yang best perform kat gig ni,
korang nak tahu, baca la flyer !
tapi kat gig ni kurang best,
moshing die tak best sangat,
sempit punya pasal,
tetapi masih bolhe mosh juga la, hehehe ^^
saya ade rekod video,
kang aku upload
more updates to come,
hehehehe ^^

by the way, saya nak wish Happy new year kat kamu semua
semoga this will be the lucky year for you and us
hehehehe :)

ps: Jibek itu la souvenir kau, hahaha :D

2 comments:

Jibek said...

cepat laa upload video !

btw,thx laa
and and souvenir kau buat aku jeles
HAHA

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . .
sama2 jew la wehhh jibek :)
okay okya aku cepat2 upload kan
hehehehe :P