Saturday, December 20, 2008

moshing habis³ at RTW 8


Hahaha, Rock The World Concert finally here
Today I go over there enjoy kat sana :D
About 5 pm I go over there with my friends after selesai melepak kat BB
Masuk je kat sana nampak ramai giler vavi punya orang
pasti moshing-moshing gempak punya nanti,hehe ^^
sampai jew kat sana terus pi depan2
cari port moshing2 ramai2 dan baik punya
so seperti biasa kat concert memang panas gila,
aku ade bawa 1 baju spare,
Aku still buka baju pergi moshing-moshing
( ramai juga budak buka )
Haha, half-naked tu best :D
Time malam2 punya band memang gempak2 gila,
dan moshing-moshing pun macam sial, haha :D
antara band2 yang perform,
time band Koffin Kanser punya Moshing paling gempak
kali ni punya concert banyak kes gaduh,
hahah,macam sial jew, tapi siap gaduh peace balik
perghh . . aku nampak geng keling pun datang layan Rock The World doe, hahah memang tak sangka betul la Keling pun layan.



Masa time moshing2 tuh, memang enjoy gila2 punya
aku and my friends semua moshing habis-habisan,
macam2 punya moshing aku buat :P
  • Moshing tolak2
  • Goyang Kepala dan badan
  • Spin satu group
  • Spin 2 org langgar orang punya ( ni best,tapi kepala pening )
  • Berlari2 kat bulatan moshing yang besar
  • Jumping kat orang ( ni paling best )
  • Moshing kereta api
best gila ahh,so far aku pergi punya concert and gig, Rock The World punya moshing-moshing paling gempak ! hahaha, layan :D


tapi kat concert ni juga la paling teruk punya balasan,
macam-macam terjadi kat diri aku time moshing2 enjoy,
  • Perut aku kena penumbuk
  • Terjatuh orang tolak punya pasal
  • Badan and tangan kena cakar
  • kasut aku kotor Gila babi
time yang last-last before balik lagi funny rasanya,
Aku time moshing-moshing, time aku nak lompat
tiba-tiba kaki kiri aku cramp,buah betis die naik
ape lagi,badan aku terus landing kat ground tuh, haha :D
nasib baik ade member aku tolong,
die bawak aku pi lepak tepi, then tekan tapak kaki aku
tak lama kemudian okay balik kaki aku tuh,hehe ^^
about 11 pm me and my friends balik . .

4 comments:

nadiaZIN said...

wow, i pon pergi sana. yes, it ws totlly fun la weh. wahha. SASAU abes. haha

but, i balik awal la pulak. tkut mak bsing. mak pon bukannye tau i pegi sane. bole kena pancung agakny if she gets to noe abt this ;]

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahah . . memang SASAU habis nad
moshing-moshing bebeh ! hahaa :D
kesian balik awal, malam2 punya lagi gempak siot ! rugi rugi, hahaha :D

Jibek said...

rugi tak pegi
tapi tak mnyesal pon
lala :P

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hahaha . . .
poyo jew jibek :P