Sunday, December 28, 2008

Mallaca


Last few days, saya pergi Melaka with my mak saudara and her family,
Saya ikut diaorang berfoya-foya 2 hari di sana,
Kita dah berfoya-foya most of the place at Melaka.
Pasal aku malas nak cerita panjang lebar,
gambar-gambar ni je la jadi bukti,
these are some few picture from the Melaka trip.

( me with my mak saudara )

( with anak-anak mak saudara )








Kepada orang ramai, jom la melancong di Malaysia,
tak payah la nak menyibuk nak melancong kat luar negara,
kat Malaysia pun gempak juga temapt dia, heheh :)

ps/: Jibek & Oked & kawan2 itu la souvenir aku buat korang,tengok sayang juga aku kat korang, ahahahahhahha XD


2 comments:

oked(cat) said...

waaaa,lo pg gak tming sari gn famosa..
cissss,,,,gmbr2 je,,apa laaaa

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

hoi ade byak tempat la,
aku malas jer na letak
kang oked jealous plak
hahahahah :D