Wednesday, December 17, 2008

Menyesal

Location : GSC Pavillion
Time : 4.10 pm

today aku pergi tengok movie with my friend Eka and Ash :D
Today we suppose to watch Transporter 3
tah ape penyakit, tiba2 Ash nak tengok citer nihh ( kat atas )
memandangkan die nak sangat, so ikut jew la kehendak dia.
after dah siap beli tiket tuh, tiba2 Eka sound Ash

Eka : wehhh . . sure kew citer ni best ?
Ash : best punya la bodoh ! cousin aku dah tengok lar !
Eka : okay aku percaya kau, kalo tak best ko ganti tiket movie transporter 3
Ash : * muka cuak * best punya, jangan risau

Masuk jew kat dalam cinema tuh, screen play sudah mula,
dapat jew tempat duduk, kita rileks la dulu.
Tiba Ash excited sgat.

Ash : Ha ! dah mula dah mula
Aku : wehh,belum la iklan for coming up punya movie !
Ash : * muka cover macho * ehh . .
Eka : tu la menggelabah jew, haha :D

Then movie dah start, blah blah blah.
Habis jew movie tuh . .

Aku : wehhh,aku sejuk giler vavi nihh, jom kuar cepat.
* semua cepat keluar *
Ash : macam mana wehh, best an citer tuh . .
Eka : yeah best la dooee
Aku : kepala hotak ko ! aku tak faham ape die citerkan. Boring jew. Nyesal aku ikut ko.
Eka : ape la, ko ni tak feeling movie nihh . .
Aku : . . . .

This is A warning ! Jangan tengok cerita ni.
Boring giler vavi ! jalan cerita die tak menentu arah, tak faham dengan ending die
JANGAN TENGOK MOVIE NI ! ! !

5 comments:

NadZeeYa said...

ko yg x fhm nk suh org x tgk lak

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

suka ati aku ah . . .
aku just tulis ape yang aku nak jew
aku tak pergi kecoh suh org tak tgok
nnngoookkk !

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

thx for your comment btw :)

Jibek said...

you tgk yea ?
rugii jehh
haha cian

bubuto★ALANღ♥ ³★ said...

tu ah rugi ahh . .
jibek betul ! hahaha XD